Cadeautips!

Cadeautips banner

Het is tijd voor lijstjes: verlanglijstjes, lijstjes met de beste en leukste cadeautips. We hebben even goed rondgekeken en besloten: dit zijn de leukste boeken om cadeau te geven of te vragen.

Het nieuwste boek van Jenny Colgan

Als je op zoek bent naar een sfeervol cadeau, dan is dit boek perfect. In dit boek schrijft Jenny Colgan over de magie van boeken en de kracht van vriendschap. Het boek is ook nog eens voorzien van mooie gouden details op de cover. Echt een prachtig cadeau! Als je trouwens op zoek bent naar meer kerstboeken, bekijk dan deze tiplijst even, daar hebben we alle kerstboeken op een rijtje gezet!

Middernacht in de kerstboekwinkel

Middernacht in de kerstboekwinkel

Het ideale kerstcadeau van Jenny Colgan voor jou: sfeervolle roman over de magie van boeken en de kracht van vriendschap.

Bekijk op Boekenwereld >

Cadeautips voor alle booklovers met een minibieb (in de buurt)!

Kijk jij (of degene voor wie je een cadeau zoekt) altijd even in de minibieb bij jou in de buurt of er nog leuke boeken staan of heb je zelf een minibieb? Dan is dit is echt een topcadeau! De minibieb is een heerlijke feelgood met een glansrol voor boeken, lezen en minibiebs – what’s not to love?

De minibieb

De minibieb

De minibieb van Tessa Bickers. Een minibiebje om de hoek zorgt voor een nieuwe wending in het leven van zowel James als in dat van Erin. Heerlijke feelgood.

Bekijk op Boekenwereld >

Speciale editie van Je bent prachtig

Alleen al vanwege de titel kun je dit boek perfect cadeau geven aan iemand die jij prachtg vind. En nu is er een nieuwe editie (vanaf 19 november verkrijgbaar) met een prachtig roze boekblok. Dat maakt dit boek extra geschikt als cadeau.

De zeven zussen van Lucinda Riley verslonden en nu op zoek naar een andere serie?

Dan is de Alfa-vrouwen serie misschien wel wat voor jou, of voor degene voor wie je een cadeau zoekt! Deze serie gaat over een familie van sterke vrouwen, de zoektocht naar identiteit en het rotsvaste geloof in de liefde. Bellagio is het eerste deel, daarna komen Malibu en Mayfair.

Bellagio

Bellagio

Het spannende eerste deel van de De Alfa-vrouwen-serie, over een familie van sterke vrouwen, de zoektocht naar identiteit, en het rotsvaste geloof in de liefde. Voor lezers van Lucinda Riley.

Bekijk op Boekenwereld >

Een prachtige historische roman die je meeneemt naar Afrika

Sarah Lark veroverde al veel lezersharten wereldwijd. Haar boeken gingen meer dan 4 miljoen keer over de toonbank. En dat is niet voor niks. Ze weet andere tijden en andere landen prachtig tot leven te wekken, ze heeft oog voor de historische details, en zorgt er tegelijk voor dat je de personages in je hart sluit. Zeker Ivy, de hoofdpersoon in Dochter van twee werelden en Vriendinnen voor het leven. Ivy is een jonge vrouw die in 1910 naar Kenia reist om daar een nieuw leven op te bouwen. Dat wordt haar als vrouw niet makkelijk gemaakt. Maar haar liefde voor Afrika, de dieren en de natuur overwint. In het tweede (en laatste) boek over Ivy is het iets later, 1926. Terwijl Ivy probeert het verleden te ontvluchten, is haar vriendin Ranjana juist op zoek naar een nieuwe toekomst. Je weet zeker dat je met dit boek een paar heerlijke uren op de bank cadeau geeft!

Vriendinnen voor het leven

Vriendinnen voor het leven

Het tweede boek in de Ivy-serie. Kenia, 1926. Terwijl Ivy probeert het verleden te ontvluchten, is Ranjana juist op zoek naar een nieuwe toekomst.

Bekijk op Boekenwereld >

Een heerlijk enemies-to-lovers anti-kerst verhaal!

Op roadtrip met de jongen die je hart brak…Je moet er niet aan denken! Maar het levert wel een heerlijke winterse feelgood op en dat is natuurlijk een perfect cadeau!

Opgescheept met jou

Opgescheept met jou

Een anti-kerst kerstverhaal met onverwachte diepte waarin twee bekenden met elkaar opgescheept zitten tijdens een zeven dagen durende roadtrip door de VS. Perfect voor fans van enemies-to-lovers.

Bekijk op Boekenwereld >

De beste cadeautips voor € 15,- of minder!

Deze enorme bestseller, Ga als een rivier, geef je nu cadeau voor maar € 15,-. Dat past dus precies als je dit bedrag af hebt gesproken voor je lootje!
En daarbij, dit boek is echt prachtig, echt een cadeau waarvan je zeker weet dat de ander er van zal genieten. Of een erg goed boek om op je eigen lijstje te zetten natuurlijk!

Ga als een rivier

Ga als een rivier

DΓ© roman van 2023 nu voor € 15. β€˜Nog beter dan Daar waar de rivierkreeften zingen.’ Mezza

Bekijk op Boekenwereld >

Dit beroemde boek geef je nu cadeau voor maar € 12,99

Dit boek staat al tijden in de bestsellerlijsten en dat is niet voor niks. Het boek is indrukwekkend en blijft je bij. It ends with us van Colleen Hoover is ook verfilmd. De meningen over de film zijn verdeeld, maar al meer dan 6 miljoen (!) lezers gingen je voor, dus waar wacht je nog op. Stop dit boek in de zak van Sint, of leg het onder de kerstboom. Voor jezelf, of voor een ander!

It ends with us

It ends with us

Soms is degene van wie je houdt degene die je het meest pijn doet… ‘It ends with us’ is de Nederlandse filmeditie van Colleen Hoovers internationale bestseller.


Bekijk op Boekenwereld >

Dit is een perfect vriendinnencadeau!

Dit geweldige boek van Jojo Moyes is een topcadeau voor vriendinnen. Het leest heerlijk weg, maar geeft je meer dan je op het eerste oog denkt. De kracht van vriendschap tussen vrouwen staat centraal en dat maakt het, samen met de fijne prijs van € 12,99 een perfect cadeau.

In haar schoenen

In haar schoenen

Wanneer Nisha en Sam per ongeluk elkaars gymtas meenemen uit de sportschool, is dat het onwaarschijnlijke begin van een vriendschap die hun levens verandert.

Bekijk op Boekenwereld >

Hou ons in de gaten op Instagram en Facebook voor nog meer cadeautips en mooie winacties!

Op zoek naar nog meer tips?